пн. юни 10th, 2024
Стойки за телефон за кола | avtotirmarket.com

Автомобилни аксесоари, които повишават комфорта!

Аксесоарите са от голямо значение, за да направите колата си по-уютна и комфортна. Ако смятате, че старата ви кола няма достатъчно функции, можете да намерите някои готини високотехнологични джаджи, които хората обикновено не биха очаквали да видят в кола, но които в действителност се оказват много полезни и удобни! Освен това много автомобилни аксесоари имат приятна и разумна цена.

Възглавници за облегалка за глава

Облегалката за глава на автомобила, въпреки това, което подсказва името й, не е предназначена за вас, за да легнете главата си и да спите върху нея, но помага за предотвратяване на наранявания от камшичен удар. Следователно, възглавниците за врата са това, от което се нуждаете, за да направите всяка облегалка за глава на кола по-удобна. Възглавниците за врата на автомобила са проектирани специално за използване по време на дълги пътувания и помагат за поддържане на правилната позиция, когато човек пътува дълго време, особено докато шофира.

Възглавница за столче за кола

Ако стандартната седалка на колата ви не е много удобна, възглавниците за седалка могат да ви помогнат. Като правило това са универсални модели, които са подходящи за всички автомобили. Има естествени ленени възглавници за столове, както и възглавници за седалки с пълнеж от пяна – „мемори възглавници“, такива седалки са добре адаптирани анатомично, като допълнително приемат формата на седалката на колата, на която са монтирани.

Стойка за телефон за кола

Държачите за автомобили отдавна са станали обичайни не само за таксиметровите шофьори, но и за тези, които използват навигатор чрез смартфон. Държачите за кола са малки, компактни системи за монтаж, които правят удобно фиксирането на различни предмети на таблото и поддържат активните ви устройства пред вас. Разгледайте богатия асортимент от стойки за телефон за кола за преносими устройства в каталога на нашия магазин АvtotТrmarket.com.

Подложка против плъзгане на таблото

Проста, но функционална постелка против хлъзгане ще запази мобилния ви телефон и други дреболии на таблото на колата ви. Подложката против плъзгане може да се използва вместо поставка за телефон или за ключове, карти, канцеларски материали и други неща. Постелките сигурно държат вашите неща и ги предпазват от падане дори при резки завои.

Масажиращи калъфи за автомобилни седалки

Не всички автомобили имат отопляеми седалки, така че за тези, които се нуждаят от допълнителни опции под формата на вентилирана облегалка или функции за масаж, ви предлагаме да разгледате калъфите за седалки за кола. Тези автомобилни аксесоари помагат за облекчаване на мускулното напрежение, подобряват кръвообращението и облекчават умората. Тези калъфи за седалки ще бъдат приятна изненада за всеки пътник!

Сенници и козирки за автомобили

Паркираните коли могат да станат много горещи под жаркото слънце. За да поддържате разумна температура, когато паркирате в слънчев ден, визьорът на предното стъкло е абсолютно задължителен. Това ще направи колата ви по-хладна и удобна. В автомобили без затъмнени стъкла, шофирането на силно слънце може да стане доста неудобно. Сенниците на прозорци на автомобила са предназначени да решат този проблем и да осигурят сянка, поддържайки колата хладна, когато колата е под палещото слънце.

Органайзер за облегалката на седалката

С органайзер за кола е лесно и удобно да съхранявате необходимите неща в колата си, поддържайки ги в идеален ред. Специалните организатори за гърба на седалките ще бъдат отличен помощник при организирането на пространството в колата. С него можете удобно да съхранявате, транспортирате сигурно и най-важното, винаги да държите необходимите ви неща под ръка, което значително ще повиши комфорта и удобството в колата. В допълнение към удобното транспортиране на дребни предмети, необходими в кабината, такива аксесоари предпазват облегалката на седалката от повреда и замърсяване от обувките на седящите отзад пътници.

 Закачалка за дрехи за кола

Не подценявайте значението на такъв важен аксесоар като закачалките за кола. Това е единственият възможен начин за удобно транспортиране на дрехи, които могат да се намачкат. Окачването на палто на гърба на седалката ще бъде много по-удобно със закачалка за кола. Вашето палто, сако или риза винаги ще останат във форма благодарение на наличието на удобни и евтини закачалки за кола.

Заключение

В каталога на онлайн магазин АvtoТirmarket.com можете да закупите и основни автомобилни аксесоари, включително стелки за пода и багажник, универсални и моделни покривала за седалки, както и продукти за поддръжка. В онлайн каталога АvtoТirmarket.com ще намерите всичко, от което се нуждаете във вашия автомобил, от сплитери за запалки до безжични зарядни устройства. Надяваме се, че сте харесали нашата селекция. Желаем ви приятно пазаруване!

About The Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *