сб. юли 13th, 2024
klasicheski banski цял бански | alert.bg

Изберете бански костюм, подходящ за вашия тип тяло

„Едно нещо, на което трябва да обърнете внимание, когато пазарувате бански, е дали отговаря на вашия тип тяло, а не на модела на банския.“

Кафявите бански костюми и бикини правят жените да изглеждат по-стройни, а моделите с квадратни гърди правят гърдите им да изглеждат по-оформени. Ако размерът на гърдите ви притеснява, трябва да изберете цели бански костюми, ако се оплаквате от малкия им размер, изберете бански костюми и бикини със силиконова подплата.

Още повече, че това лято дори триъгълните бикини са със силиконова армировка. Бикините с ниска талия са идеални за тези с широк ханш, а банските костюми с поли са идеални за тези, които не искат да подчертават корема си. Жените с тесни рамене ще предпочетат модели, завързани с връзка около врата.

Уверете се, че банският костюм, който изберете за себе си, разкрива тънките и оформени страни на тялото ви, като същевременно прикрива дебелите и деформирани части на тялото ви.

Купуването на бански е трудна, но приятна задача… Трябва да намерите този, който стои най-добре на тялото и най-добре прикрива недостатъците. Междувременно достъпната му цена в Модна къща Алерт го прави по-привлекателен. Ето ръководството за закупуване на бански костюм с неговите правила…

1- Опознайте тялото си

Застанете пред огледалото в цял ръст у дома и разгледайте тялото си. Идентифицирайте вашите недостатъци с критичен поглед. Вижте недостатъците си, като приемете, че образът, който виждате в огледалото, принадлежи на някой друг. Ще ви бъде по-лесно да решите, когато пробвате банския си в магазина, защото знаете кои части от тялото ви трябва да бъдат скрити.

2- Обърнете внимание на измерването на тялото

Когато купувате готови дрехи, казвате на продавача своя размер. Но имайте предвид, че размерите на тялото варират. Особено когато купувате бански костюм, не предполагайте, че бански костюм, подходящ за вашето тяло, ще бъде намерен веднага, ако разкриете размера на тялото си.

Между другото, бихме искали да ви напомним още нещо:

Роклите и банските костюми имат различни размери на тялото. Например, ако рокля с размер 38 ви подхожда, размерът на банския ви може да е 40. Поради тази причина банските костюми не трябва да се избират наизуст въз основа на определен размер на тялото.

3- Докато пробвате бански

Ако искате да пробвате цял бански костюм, след като го облечете, хванете презрамките и го издърпайте нагоре. Освободете презрамките и оставете банския да пасне нормално. Можете да закупите този бански костюм, ако гръдната част стои добре.

4- Попитайте продавача за мнение

Би било полезно да поискате мнението на продавача, който работи с вас в магазина. Ако попаднете на продавач, който наистина обича работата си и има за цел да угоди на клиента, може да искате да знаете какво мисли продавачът, след като облечете банския костюм. Продавачът може да обясни кой модел ви подхожда най-добре. Разбира се, не трябва да пренебрегвате собствените си мисли.

5- За пълни бедра

Хълбоците ви са твърде пълни и това ви притеснява. Би било грешка да изберете бански с голямо дъно, което да скрие наедрялите ви бедра. Няма по-добро приложение от това за привличане на вниманието към частите от тялото ви, които искате да скриете. Долната част на банския костюм трябва да бъде изрязана, за да образува триъгълник и трябва да избягвате да носите бикини.

6- Обърнете внимание на пълните гърди

Бански костюми за жени с пълни гърди трябва да имат дълбоко деколте. Предпочитайте целите бански костюми с тънки презрамки. Кръстосано свързани презрамки на гърба гарантират, че гърдите остават изправени.

7- Миниатюрни типове

Ниските и слаби жени смятат, че изглеждат по-малки, когато носят бански костюми. Долната част на банския е стеснена, а горната част е разкроена в права линия, което прави тялото да изглежда по-едро. Поради тази причина дребните жени трябва да избират бански костюми, които карат телата им да изглеждат по-едри, отколкото всъщност са.

8- Цветове

Тези, които се опитват да скрият излишните килограми по тялото си, предпочитат тъмните бански костюми. Това е факт, известен на всички. Но нека отбележим, че ярките цветове също са много ефектни. Например жълтият бански прави тялото да изглежда по-красиво. Живите цветове карат тези, които носят тези бански костюми, да изглеждат жизнени и млади.

9- Тела с крушовидна форма

Телата с крушовидна форма, тоест тези, чиито долни части са по-широки от горните, трябва да предпочитат бански костюми с широки презрамки и квадратно деколте. С този бански се прикрива диспропорцията между долната и горната част на тялото.

10- Парео

Можете да изглеждате много секси в малки бикини. Но ако излишните килограми по тялото ви затрудняват носенето на такъв бански, увийте се в парео, докато влезете във водата. Вашите недостатъци са скрити и създавате приятен външен вид. Не забравяйте да си купите парео, когато купувате бански.

About The Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *