сб. юли 13th, 2024
Стилна туника макси мода за 8-ми март

Предложения за Осми март, които ще направят линиите на тялото ви да изглеждат елегантни за празника на жената

Ние, жените с голям размер, се сблъскваме с много трудности при ежедневното облекло. Толкова малко са марките, които могат да внесат манталитета „облечи го и тръгни“ в живота ни… Сякаш всички продукти се харесват на жени между 34 и 40 години… Почти нито един от моделите, които виждаме в рекламите не отразяват реалностите на нашето тяло. Намирането на големи размери рокли, които ни подхождат, може да бъде разочароващ процес, но ние имаме съвети, които да ви помогнат да намерите големи размери рокли, които изглаждат извивките ни и да блестите на 8 март.

Кройка

Кройката на роклята ви е изключително важна, когато става въпрос за изглаждане на линиите на тялото ви. Трябва да направите някои проучвания, за да намерите кройките, които най-добре показват линиите на тялото ви. Например, жените с по-закръглена форма на пясъчен часовник може да предпочетат принцесови шевове, които подчертават линиите им и подчертават извивките им. Жените с овални, правоъгълни или триъгълни форми често изглеждат по-добре в рокли с ампирна кройка. Универсалната кройка, която трябва да имат предвид жените с голям размер, е роклята с А-силует.

Материал

В зависимост от кройката на вашата рокля, материята е следващото най-важно съображение в търсенето на плътна рокля с голям размер. Освен външния вид и усещането на тъканта, колко дишаща е тя е друго важно съображение, което трябва да имате предвид, когато подбирате тоалет за 8 март. Например ленът е отличен избор на плат за големи дамски рокли. Причината ленът да е много добра алтернатива е, че е дишащ и може да прикрие професионално несъвършенствата на тялото.

Щампи

Правилните щампи могат визуално да намалят големия ви размер. Важно е да избирате щампи в цветове, в които ви е удобно, привлекателно и щастливо. В резултат на това, ако чувствате, че носите нещо красиво, ще се чувствате още по-красиви, докато го носите. Едно от най-важните неща за щампите е да изберете аксесоари, които ще допълват и ще съответстват на щампата, а не ще се конкурират с вашата рокля с голям размер.

Комфорт

И накрая, уверете се, че сте избрали удобна рокля. Независимо дали носите роклята си за специален повод като 8-ми март, вечерна среща или ден в офиса, трябва да се чувствате удобно в роклята си през цялото време. Платът и кройката на роклята могат значително да повлияят колко удобна ще бъде роклята за носене. Дори щампата на роклята може да повлияе на личния ви комфорт, докато я носите. Това са всички важни съображения, които ще помогнат на жените с всякаква фигура и размер да изберат правилната рокля, но когато става дума за нас с големи размери дрехи, тези елементи стават още по-важни.

About The Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *